logo
- en vei til din indre stemme

”Bli tro mot deg selv”

 

 -et kurs for bedre selvfølelse og sunn selvhevdelse

  • Bli den du er ment for å være.
  • Finn din egenart og hvordan du vil leve ditt liv.
  • 6 viktige grunner til at vi mennesker får lav selvfølelse og hvorfor!
  • Forsterke din egen selvfølelse og leve livet ditt mer fullstendig.
  • Gi deg erfaring på å ha høyere selvfølelse.
  • Hjelpe deg til å bli et ”helere” menneske og leve i forhold til din indre stemme.
  • Gi deg opplevelser gjennom kurset som kreerer selvfølelse og hvordan du kan få tilgang til den og ikke bare samtale om den.
  • Lære deg hvordan du kan være og hvile i din egen gode selvfølelse.

Har du noen gang ønsket å forandre deg og få det bedre i livet, men følte at du ikke fortjente det?
Utsetter du å ta en avgjørelse som du vet vil gagne deg fordi du ikke vil fornærme mennesker som er rundt deg?
Misliker du sterkt å ta bestemmelser fordi det later til at du taper uansett hvilken retning du tar?

Disse er alle helt vanlige erfaringer. Det er utfordringer som kommer fra å ha lav selvfølelse eller mangel på tilgang til denne ressursen. Alle personer i historien som fikk et gjennombrudd enten det gjelder vitenskap, kunst eller filosofi hadde alle kritikere. Så hvordan klarte de dette? Ønsker du å leve ut ditt sanne potensiale i dette livet?

I dette 6 – ukers kurset som undervises av Torild Johansen vil du igjennom eksperimentelle øvelser som sinn/kropp meditasjon, kroppsorientert psykologi og gruppedynamikk lære hva som blokkerer den dype kilden av selvfølelse og komme i kontakt med denne ressursen inni deg slik at den kan støtte deg og hjelpe deg med å avgjøre viktige bestemmelser i livet ditt.

Selvfølelse er forskjellig fra selvtillit. Det er heller ikke en illusjon at du kan oppnå hva som helst i livet ditt! Selvfølelsen er den livsenergien som støtter opp om din rettmessige hensikt med livet og din væren. Den forteller deg at du er verd å kjenne og å ha tillit til. Den oppmuntrer deg til å ta rimelige sjanser idet du forsøker å skape det livet du ønsker deg.

Vi inviterer deg til å bli med oss på denne viktige og interessante reisen!

Ved spørsmål angående kurset ta kontakt med Torild Johansen tlf. 90862727

Hver dag du lever uten god tilgang til din selvfølelse er en dag du mister i forhold til din egen historie. Vi håper å se deg på kurset.


Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere:

«Et helt fantastisk kurs som har gitt meg utrolig god selvinnsikt. Hadde aldri trodd at man kunne vinne så mye fra en gruppe. Den herlige selvfølelsen jeg fikk med fra kurset etter hver kveld kan ikke beskrives med ord, og jeg unner alle å oppleve dette. Kan på det varmeste anbefale kurset videre.»


«Med en sann, entusiastisk og inspirerende kursholder og et godt kursopplegg, har jeg fått en mye større selvinnsikt og verktøy til vekst. Jeg håper så mange som mulig får mulighet til å delta på kurset.»


«Deltok på kurset med håp om å bli betre kjend med meg sjølv og kome meg vidare i livet mitt. Kursleiar Torild er kunnskapsrik og engasjert, ho skapte eit trygt klima og vi vart ei gruppe som delte kunnskap, øvingar og refleksjonar. Heimeoppgåver intensiverte prosessen, og tema var relevante og interessante. Eit kjempekjekt kurs som eg har stort utbytte av! Helsing deltakar»

 

Planlagt Kurs for "Bli tro mot deg selv" finner du på kursplan.

 

Du melder deg på kurset via vårt kontaktskjema.

ATre